Waar kunnen we jou mee helpen?

Wat we doen

Learning Flow richt zich op bedrijfsopleidingen vanuit de kant van onderwijsinstelling en bedrijf. Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven bij het opzetten van een lerende organisatie. Ook bieden wij ondersteuning aan scholen bij zowel de ontwikkeling als uitvoering van het onderwijs. Wij bieden maatwerk en gaan daarom van tevoren met onze opdrachtgever in gesprek waar de wensen liggen voordat wij een aanbod doen.
Neem contact op

Onderwijsontwikkeling

Wij zijn ervaren in het ontwikkelen van onderwijs voor bedrijfsopleidingen. We ontwikkelen samen met professionals op school of in het bedrijf het onderwijs dat past bij de doelgroep. Wij doen dit in de rol als adviseur, ontwikkelaar en projectleider en gebruiken een passende veranderaanpak.
Meer informatie

Onderwijsorganisatie

De afdeling Learning & Development speelt een steeds grotere rol binnen HRM. Wij adviseren hoe deze afdeling een plaats kan krijgen binnen de bestaande organisatie. Wij ondersteunen bij het neerzetten van een leercultuur. Daarnaast kunnen wij tijdelijk de afdeling L&D ondersteunen.
Meer informatie

Onderwijsuitvoering

Als CRKBO-erkende docenten met jarenlange ervaring binnen het bedrijfsonderwijs, kunnen wij als docent, instructeur en stagebegeleider ondersteunen. Daarnaast bieden wij coaching en scholing aan docenten, instructeurs, stagebegeleiders en praktijkopleiders in het leerbedrijf.
Meer informatie

Neem contact op