Leer ons kennen

Over ons

Wij zijn learning flow

Wij zijn Learning Flow en ondersteunen scholen en bedrijven bij de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van bedrijfsonderwijs. We zijn ervaren in het opzetten van incompagny opleidingen met civiele waarde zoals een diploma, certificaat of verklaring. Naast de incompagny opleidingen zorgen wij voor inbedding van het onderwijs in de bestaande bedrijfsvoering. We ontwerpen trainingen en begeleiden praktijkopleiders om studenten te kunnen coachen op ieder niveau.

Ben jij benieuwd hoe wij op wetenschappelijke basis, maar met een praktische inslag, jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ervaringen:
– Onderwijskundige
– Coördinator Opleidingen
– Docent MBO
– BPV-begeleider MBO
– Docent Basisonderwijs

Lisa van der Pol

Mede-eigenaar

Mijn naam is Lisa van der Pol, 31 jaar en ik ben samen met Erwin eigenaar van Learning Flow. Ik woon samen met Thomas en onze twee katten in Hoorn. We hebben de afgelopen drie jaar ons huis volledig verbouwd en wonen nu in de droom van iedere millennial; een duurzame jaren 30-woning met, jawel, visgraatvloer en glas in lood! Ik ben sportief, creatief en geen stilzitter. Ik fitness meermaals per week en ik ga ieder jaar op skivakantie, maar ook tegen een uitdaging zoals Mudmasters zeg ik geen nee.

Ik ben afgestudeerd aan de Pabo en daarna heb ik mijn master Onderwijskunde behaald aan de UvA. Mijn passie ligt bij het opleiden en ontwikkelen van alle talenten binnen bedrijven, want dat zijn er heel veel. Ik geloof dat iedereen, jong of oud, elke dag kan leren. Ook geloof ik dat bedrijven kunnen groeien door te investeren in hun personeel door middel van opleidingen. Opleiden leidt tot competente medewerkers met een gevoel voor autonomie. Door binnen teams samen te werken, zal je samen groeien; alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder.

Thema’s waar ik veel mee werk zijn flexibilisering van het onderwijs, gepersonaliseerd onderwijs en didactisch coachen. Ik probeer zoveel mogelijk de student een rol te laten spelen binnen het onderwijs. Ik ben betrokken binnen projectgroepen omtrent flexibel en gemodulariseerd onderwijs ontwikkelen en organiseren. De student staat altijd in het middelpunt van alle onderwijsontwikkelingen. Door middel van effectieve didactiek, kan iedere student zichzelf (blijven) ontwikkelen.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar: lisa@learningflow.nl.

Erwin Schuyt

Mede-eigenaar

Mijn naam is Erwin Schuyt, 42 lentes jong. Met mijn vrouw Miranda en kinderen, Sepp en Catoo, woon ik in Avenhorn. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en vind ik het leuk (en vooral lekker) om lekkere gerechten op de barbecue te maken. Na een carrière in de supermarkt bij Super de Boer en DEEN Supermarkten als assistent supermarktmanager, heb ik zes jaar geleden de stap naar het onderwijs gemaakt. Onder de bezielende leiding van Lisa heb ik mijn onderwijsbevoegdheid gehaald en ben ik als docent en praktijkbegeleider de studenten van DEEN gaan opleiden.

De passie voor opleiden is tijdens deze periode steeds meer gaan groeien en zo zijn Lisa en ik erachter gekomen dat wij als duo uniek zijn en elkaar fantastisch aanvullen. De stap om samen Learning Flow op te zetten was dan ook snel gemaakt na het tijdperk DEEN. Het geloof om bedrijven te kunnen helpen groeien door te investeren in het opleiden van personeel zit er bij ons beide heel sterk in. Daarnaast geloof ik ook dat wij mensen kunnen helpen bij nieuwe kansen als zij-instromer in andere vakgebieden. Iedereen heeft recht om te groeien!

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij coaching en begeleiding van studenten, docenten, stagebegeleiders en praktijkopleiders. Door middel van didactisch coachen en het concept train-de-trainer, zorg ik ervoor dat de begeleiding van studenten optimaal wordt vormgegeven. Ik werk hierin volgens principes van coaching en feedback, maar ik zorg altijd voor een praktische inslag zodat nieuwe kennis de volgende dag nog in de praktijk kan worden uitgevoerd.

Voor vragen ben ik te bereiken op het volgende mailadres: erwin@learningflow.nl.

Ervaringen:
– Assistent supermarktmanager
– Praktijkopleider
– Docent MBO
– BPV-begeleider MBO

Ervaringen:
– LD-docent
– Projectleider BPV en Digitalisering
– Adviseur (Strategische) Communicatie
– Adviseur Subsidie
– (New) Business Developer

Hillie de Jong

Mijn naam is Hillie de Jong, ik ben 38 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Amsterdam. Mijn roots liggen in Friesland; ik studeerde in Nijmegen om vervolgens neer te strijken in onze hoofdstad.

Na mijn studie Communicatiewetenschap werkte ik als programmamaker bij Z@ppelin en deed ik marketing-onderzoek voor modeketen H&M. Vervolgens begon ik bij het MBO van het Mediacollege Amsterdam. Na een periode als (stage)docent en coördinator werd ik schoolbreed Projectleider BPV. Ook schreef ik beleid voor het stimuleren van ondernemerschap en digitalisering rondom de BPV. Hiervoor ontving ik subsidie als Onderwijspionier 2018 en sprak ik op diverse conferenties. Daarna begon ik mijn eigen bedrijf MBO at Work, waarmee ik retailers waaronder Gamma en Karwei landelijk hielp met het werven én behouden van BBL-studenten. Dat begon met een vacaturesite en breidde zich daarna uit tot volledige dienstverlening met werving, coaching van praktijkbegeleiders en subsidie-aanvragen. Landelijk werkte ik samen met onderwijsinstellingen, gemeenten en de UWV.

Ik word in mijn werk enthousiast van strategische vraagstukken rondom het beroepsonderwijs, digitalisering, BPV en samenwerking tussen bedrijven en scholen in het bijzonder. In de praktijk voer ik dit uit in de rol van projectleider of als adviseur.

Kunnen wij met onze gezamenlijke kennis en ervaring ook voor jouw bedrijf of school van betekenis zijn? Schroom niet en neem contact op via info@learningflow.nl.

Neem contact op