Leer ons kennen

Over ons

Wij zijn learning flow

Wij zijn Learning Flow en ondersteunen scholen en bedrijven bij de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van bedrijfsonderwijs. We zijn ervaren in het opzetten van incompany opleidingen met civiele waarde zoals een diploma, certificaat of verklaring. Naast de incompany opleidingen zorgen wij voor inbedding van het onderwijs in de bestaande bedrijfsvoering. We ontwerpen trainingen en begeleiden praktijkopleiders om studenten te kunnen coachen op ieder niveau.

Ben jij benieuwd hoe wij op wetenschappelijke basis, maar met een praktische inslag, jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ervaringen:
– Assistent supermarktmanager
– Praktijkopleider
– Docent MBO
– BPV-begeleider MBO
– Ontwikkelen opleidingsprogramma’s

Erwin Schuijt

Eigenaar

Mijn naam is Erwin Schuijt, 43 lentes jong. Met mijn vrouw Miranda en kinderen, Sepp en Catoo, woon ik in Avenhorn. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en vind ik het leuk (en vooral lekker) om lekkere gerechten op de barbecue te maken. Na een carrière in de supermarkt bij Super de Boer en DEEN Supermarkten als assistent supermarktmanager, heb ik in 2018 de stap naar het onderwijs gemaakt. Ik heb mijn onderwijsbevoegdheid behaald en ben ik als docent en praktijkbegeleider de studenten van DEEN supermarkten gaan opleiden.

De passie voor opleiden is tijdens deze periode steeds meer gaan groeien en zo heb ik mijn visie op opleiden ontwikkeld. De stap om in 2021 Learning Flow op te zetten was dan ook snel gemaakt na het tijdperk DEEN. Het geloof om bedrijven en scholen te kunnen helpen door te investeren in het opleiden van medewerkers en studenten zit er bij mij heel sterk in. Daarnaast geloof ik ook dat wij mensen kunnen helpen bij nieuwe kansen als zij-instromer in andere vakgebieden. Iedereen verdient het om persoonlijke groei door te maken.

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij coaching en begeleiding van studenten, stagebegeleiders en praktijkopleiders. Door middel van didactisch coachen en het concept train-de-trainer zorg ik ervoor dat de begeleiding van studenten optimaal wordt vormgegeven. Ik werk hierin volgens principes van coaching en feedback, maar ik zorg altijd voor een praktische inslag zodat nieuwe kennis de volgende dag nog in de praktijk kan worden uitgevoerd.

Groei staat ook voor mij persoonlijk centraal. Zo heb ik in 2023 een opleiding Opleidingskunde afgerond. Deze opleiding geeft mij meer kennis en houvast bij het ontwikkelen en opzetten van opleidingsprogramma’s. In 2024 heb ik mijn certificering voor DISC- en drijfverenanalyse behaald om op gebied van coaching mezelf door te ontwikkelen.

Beluister op Spotify hoe ik mijn persoonlijke groei heb beleefd en hoe dit aansluit bij mijn carrière: https://open.spotify.com/episode/2lTcYAxZN8iYHvrArtz4Ai?si=61a641d471734d22

Voor vragen ben ik te bereiken op het volgende mailadres: erwin@learningflow.nl.

Neem contact op