Onderwijsorganisatie

De afdeling Learning & Development speelt een steeds grotere rol binnen HRM. Wij adviseren hoe deze afdeling een plaats kan krijgen binnen de bestaande organisatie. Wij ondersteunen bij het neerzetten van een leercultuur. Daarnaast kunnen wij tijdelijk de afdeling L&D ondersteunen.
Neem contact op

Learning & Development

Wij hebben jaren ervaring binnen de afdeling L&D binnen bedrijven. Opleiden vindt steeds meer een eigen plek en de HRM-afdeling zal een L&D-afdeling willen bijvoegen. Wij kunnen ondersteunen bij het vormen van de afdeling en de organisatie die hierbij nodig is. Daarnaast kunnen wij ook op interim-basis de afdeling ondersteunen.

Leven Lang Ontwikkelen

Learning Flow is gespecialiseerd in het coachen van praktijkopleiders die hun studenten willen begeleiden en opleiden. We maken hierbij gebruik van verschillende coaching- en feedbackmodellen. We kunnen één op één coachen of trainingen inzetten om praktijkopleiders op te leiden. Op deze manier kan een Leven Lang Ontwikkelen ingebed worden in het management van het bedrijf.

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van Learning & Development of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Contactformulier

Neem contact op