Een erkend opleidingstraject voor het keuzedeel Praktijkopleider

Als je het hebt over innovatief onderwijs, dan moet je op het ROC van Amsterdam zijn. In samenwerking met Talentontwikkeling Amsterdam, ontwikkelen we gecertificeerde keuzedelen voor verschillende opleidingsrichtingen. Dit betekent dat je geen gehele opleiding hoeft te volgen, maar je kan bijscholen op het gebied van bepaalde vakken. Het eerste keuzedeel dat we gaan aanbieden is de Praktijkopleider.

Leren en ontwikkelen gebeurt steeds vaker op de werkvloer, dus in de praktijk moeten opgeleide opleiders staan. Door het keuzedeel Praktijkopleider, kan iedere praktijkopleider zich ontwikkelen. We richten ons niet alleen op examinering en schoolopdrachten, maar ook op de nieuwe generatie studenten. Hoe motiveer je deze groep en hoe stimuleer je hen tot ontwikkeling?

Het mooie aan deze samenwerking is dat we volledig op één lijn liggen en iedere student en medewerker ontwikkelingskansen willen bieden. Het ROCvA investeert daarom gigantisch in praktijkgerichte opleidingen met hierin informatieve trainingen door gastdocenten en experts. De samenwerking met bedrijven wordt versterkt en samen bereik je altijd meer.

Binnenkort zullen we het scala aan mogelijkheden uitbreiden met verschillende relevante keuzedelen. Deze keuzedelen zijn gericht op beroepen waar vraag is naar opleidingen.

Benieuwd? Binnenkort zullen we hier meer over delen! Uiteraard kan je wel contact met ons opnemen.

Neem contact op