Een erkend opleidingstraject voor het keuzedeel Begeleider praktijkleren.

Als je het hebt over innovatief onderwijs, dan moet je op het ROC van Amsterdam zijn. In samenwerking met Talentontwikkeling Amsterdam hebben we het keuzedeel Begeleider praktijkleren ontwikkelt in samenwerking met Articare.

Leren en ontwikkelen gebeurt steeds vaker op de werkvloer, dus in de praktijk moeten opgeleide opleiders staan. Door het keuzedeel Begeleider praktijkleren kan iedere praktijkopleider zich ontwikkelen. We richten ons niet alleen op examinering en schoolopdrachten, maar ook op de nieuwe generatie studenten. Hoe motiveer je deze groep en hoe stimuleer je hen tot ontwikkeling?

Het mooie aan deze samenwerking is dat we volledig op één lijn liggen en iedere student en medewerker ontwikkelingskansen willen bieden. Het ROCvA investeert daarom gigantisch in praktijkgerichte opleidingen met hierin informatieve trainingen door gastdocenten en experts. De samenwerking met bedrijven wordt versterkt en samen bereik je altijd meer.

Binnenkort zullen we het scala aan mogelijkheden uitbreiden met verschillende relevante keuzedelen. Deze keuzedelen zijn gericht op beroepen waar vraag is naar opleidingen.

Binnenkort zal het programma beschikbaar zijn in drie varianten waarbij ook Spring instituut is aangesloten. Je kunt straks de keuze maken tussen een volledig fysiek of een volledig online opleidingsprogramma. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Benieuwd? Binnenkort zullen we hier meer over delen! Uiteraard kan je wel contact met ons opnemen.

Neem contact op