Kwalificatiedossiers

Eén van onze kernwaarden is Transparantie. Met transparantie bedoelen wij niet alleen transparantie in wat wij doen, maar ook in wat wij bieden. Tegenwoordig zijn er zoveel cursussen en opleidingen, maar niet iedere cursus of opleiding is erkend. Om een erkend traject aan te bieden moet je als school erkend zijn. Voor de MBO-opleidingen binnen de retail, werken we daarom graag samen met een mbo-school.

Bij DEEN werkten wij al jaren samen met NCVB Bedrijfsopleidingen; een school gespecialiseerd in bedrijfsopleidingen. We hadden een groot aanbod in mbo-opleidingen en samen maakten we de opleidingen op maat.

Afgelopen tijd hebben we de nieuwe kwalificatiedossiers invulling mogen geven bij NCVB. Het gaat om Retailmedewerker, Retailspecialist, Retailmanager en Leidinggevende Team, Afdeling en Project. De opleidingen zijn gericht op fysieke trainingen waar werknemersvaardigheden een grote rol spelen. Examinering vindt plaats in de praktijk, zodat de theorie altijd op de werkvloer wordt toegepast. Zo leidt leren niet tot reproductie voor een examen, maar het echt toepassen en jezelf ontwikkelen.

Naast deze kwalificatiedossiers, hebben we trainingen mogen bieden aan Action en Intertoys. Dit gaat om het keuzedeel Leidinggeven in de derde leerweg. Het keuzedeel bestaat uit drie of vier trainingsdagen met een praktijkgerichte insteek. De studenten zijn assistent bedrijfsleiders bij Action en area-managers bij Intertoys. De opleiding is volledig gericht op de doelgroep en de praktische insteek. We maken tijdens de trainingsdagen gebruik van werkvormen en workshops die passen bij de doelen van de studenten.

Op zoek naar een praktische insteek van trainingen? Wil je nu eens echt groei bieden aan je medewerkers door middel van werkvormen die bij de doelgroep passen? Dan kunnen wij meedenken!

Neem contact op