Match2Work verbindt onderwijs en bedrijven

Learning Flow geloofd dat iedereen talenten bezit en zich kan ontwikkelen, maar dat een ieder ander onderwijs vraagt. Een samenwerking met Sylvia Bakker van Prodico is daarom een logisch gevolg. Sylvia is de oprichter van het project Match2Work in regio West-Friesland. Met haar passie voor opleiden is het project inmiddels opgezet in verschillende regio’s in Nederland. Learning Flow is sinds 2024 de regiocoördinator in Amsterdam.

Project Match2Work verbindt onderwijs en bedrijven. Jongeren denken mee met bedrijven d.m.v. een “casus” en maken de koppeling van theorie en praktijk. Voor zowel docenten als jongeren is de netwerkcomponent geborgd door de contactmomenten. Ondernemend lesgeven en ontwikkeling van ondernemersvaardigheden en een ondernemende houding bij leerlingen/studenten krijgen aandacht.

Ben jij een middelbare school, bied je Entree- of Mbo2 -opleidingen aan of ben je een leerbedrijf die wil helpen investeren in het opleiden van jongeren. Neem dan vrijblijvend contact op voor mogelijkheden!

Neem contact op