Organisatie van incompagny mbo-opleidingen met maatwerk masterclasses

Wij zijn Learning Flow gestart vanuit ons geloof dat iedereen talenten bezit en zich kan ontwikkelen, maar dat een ieder ander onderwijs vraagt. Wij maken ons hard voor meer Learning & Development binnen bedrijven.

Niet alleen wij denken dat opleiden kan zorgen voor loyale en gelukkige werknemers, want het Leger des Heils deelt deze visie. Wij zijn een samenwerking aan gegaan met als doel nieuwe collega’s voor het Leger des Heils die een passie voor zorg hebben. Bij het Leger des Heils wordt geloofd in kansen en ook de meest kwetsbaren binnen de samenleving verdienen deze tweede, derde of vierde kans.

Samen met het ROC van Amsterdam zetten we een MBO3 groep verzorgende IG op. Deze studenten volgen een BBL-opleiding en zullen dus in dienst zijn bij het Leger des Heils. Al doende leert men, dus de begeleiding in de praktijk is van een zeer hoog niveau. Iedere werknemer gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast 20 tot 36 uur in de praktijk. Het Leger des Heils biedt masterclasses aan en een eigen carrousel zodat de nieuwe collega’s op verschillende afdelingen mee kunnen kijken.

Als Learning Flow zorgen wij voor de juiste samenwerking met het ROC, ontwikkelen we een begeleidingstraject en masterclasses, begeleiden we het Leger des Heils bij het opzetten van de opleidingen en denken we mee in de werving en selectie. Dit alles met als doel; Gelukkige werknemers!

Wil jij ook al een tijd het opleidingshuis van jouw bedrijf verbeteren of denk jij dat jouw werknemers ook gelukkiger worden van begeleiding en ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact op voor mogelijkheden!

Neem contact op