Een maatwerktraject voor de versopleidingen

Onze eerste grote klant was natuurlijk een supermarkt. Een mooie supermarkt, met grote toekomstplannen; DekaMarkt.

DekaMarkt intensiveert de opleidingen binnen de filialen op productniveau. Zo ontwikkelen wij blended opleidingen gericht op brood, vlees, bloemen en het serviceplein. Alles om de collega’s op de werkvloer te ondersteunen en zich te laten specialiseren. De medewerkers volgen via een e-learning de opleiding om kennis op te doen van het beleid. Vervolgens volgen de afdelingsverantwoordelijken meerdere fysieke trainingen waarin we samen ontdekken hoe de afdeling zo commercieel mogelijk gepresenteerd kan worden.

Wist jij dat DekaMarkt een eigen bakkerij heeft, een eigen bloemenhal en eigen slagerij? De producten die hier worden gemaakt zijn dus niet alleen supervers, maar de category manager weet precies wat hij of zij verkoopt. Samen met DekaMarkt hebben we opleidingen ontwikkeld waarbij medewerkers een kijkje achter de schermen nemen, worden opgeleid binnen het beleid en waarbij de creativiteit van alle afdelingsverantwoordelijken wordt gestimuleerd.

Om het opleidingshuis te versterken hebben we de mbo-opleidingen ook een nieuw jasje gegeven. DekaMarkt biedt op verschillende niveaus opleidingen: mbo2 Retailmedewerker, mbo3 Retailspecialist, mbo4 Retailmanager en mbo4 Leidinggevende Team, Afdeling en Projecten. Deze opleidingen zorgen voor een eigen kweekvijver en interne doorgroei. Wil jij je ontwikkelen binnen de mooie supermarktbranche? Dan kan dit bij DekaMarkt!

Learning Flow is ervaringsexpert in het opzetten van erkende mbo-opleidingen in samenwerking met verschillende scholen. Dit alles ten aanzien van doorgroei in plaats van werving en het motiveren van collega’s. Ben jij ook geïnteresseerd? Neem dan vooral contact op!

Neem contact op