Kort MBA Foodretail

In samenwerking met Netherlands Business Academy (NLBA) hebben wij een fantastisch traject voor de Foodretail opgezet; Kort MBA Foodretail. Dit programma neemt je in 6 maanden mee door de highlights van de geaccrediteerde MBA opleiding maar dan specifiek toegepast binnen de foodretail. We starten met een driedaagse kick-off die in het teken staat van persoonlijk leiderschap en team. Vervolgens worden in 8 lesdagen de highlights uit het MBA-programma onder de loep genomen. Alle bedrijfskundige onderwerpen worden bekeken op basis van actuele casussen en ervaringen uit de praktijk, zo is het direct toepasbaar! Ook zijn er drie inspiratiedagen gepland, gericht op de foodretail en gegeven door gastsprekers.

Deze opleiding bieden we niet alleen aan maar doen we in samenwerking met Netherlands Business Academy. Dé aanbieder van praktijkgerichte masteropleidingen, post-hbo opleidingen en masterclasses in Nederland. NLBA richt zich op de professional die door het volgen van een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar carrière wil halen. NLBA garandeert optimale begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling, gericht op het behalen van je doelen.

Het mooie aan deze samenwerking is dat onderwijs en praktijk samensmelten. Het hoogwaardige niveau van de opleidingen is gewaarborgd door verschillende NVAO accreditaties en bij alle opleidingen staat de wisselwerking tussen theorie en praktijk centraal. Door lessen van ervaren professionals worden studenten geïnspireerd en ontwikkelen zich binnen zeer korte tijd.

Wij zijn groot voorstander van de opleidingen van NLBA en zetten ons in voor de Kort MBA Foodretail als post-hbo opleiding voor mensen die in de praktijk op hbo-niveau werken en zich verder willen ontwikkelen.

Ben jij geïnteresseerd in dit mooie concept of wil jij ook een Kort MBA binnen jouw branche? Neem contact op en wij kijken naar de mogelijkheden!

Download onze brochure hieronder

Neem contact op